Om ansiktsbehandlingar/Tidsbokning

Acctive erbjuder förstklassiska ansiktsbehandlingar och hudvård utförda av Gunilla Johansson.

 

Gunilla är internationellt diplomerad hud- och aromaterapeut, auktoriserad hälsorådgivare och mineralterapeut med mångårig erfarenhet från sjukvården i Luleå. Alla behandlingar utförs enligt traditionellt erkända metoder och med förstklassiga produkter avpassade efter varje kunds behov. För bästa resultat används främst EXUVIANCE hudvård, en av marknadens mest väldokumenterade hudvårdsserier, används även av dermatologer o. plastkirurger världen över. 

Som HUD OCH NÄRINGSTERAPEUT har vi många produkter i vår butik som skiljer sig från gängse hälsokostbutiker. Produkter som är testade och utprovade för att passa just för Dina specifika behov. Genom vår långa erfarenhet och många specialutbildningar i kombination med kinesologi och ögondiagnostik kan vi vägleda och råda dig till de lämpligaste och bästa produkterna för att återställa eller förebygga ohälsa.

 

Gunilla har sitt behandlingsrum i vår butikslokal på Kungsgatan 26, Luleå.

 

TIDSBOKNING:

Vill ni boka tid hos Gunilla, vänligen ring 0920-248170 och fråga i första hand efter Gunilla men även Sonny kan ta emot en bokning.

 

VIKTIGT! Då Gunilla är väldigt omtyckt terapeut och har högt tryck på behandlingar är det viktigt att ni lämnar återbud, vid avtalad behandling, senast dagen innan, i annat fall debiteras full avgift.

 

Välkomna till oss och unna er en riktigt bra behandling