Ladd

Icepeak jacka för män. Denna produkt har gjorts av Icetech som är ett högkvalitativt, funktionellt tyg för aktiv utomhusbruk. Det skyddar mot vind och regn men är bekvämt tack vare andningsförmågan. Alla viktiga sömmar är tejpade. Materialet är vattenavvisande och skyddar dig i ett ljust regn vilket gör att du är torr och bekväm. Produkten har reflekterande element. Tekniska värden är 5 000 mm \ 2 000 mvp. Detta skyddande och bekväma plagg är bra för aktivt utomhusliv. Justerbar hylsa och ärmslut. En avtagbar huva är justerbar. Förformade armbågsdelar.

Only 5 left
 
Produktnamn Antal
Ladd 2
Ladd 1
Ladd 1
Ladd 1
1 299 kr

Snabba och trygga leveranser!

Ring oss nu för mer information om våra produkter.

Alltid 14 dagars returrätt!

Alltid säker betalning online.

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning

Detaljer

Mer information
Tvätta symboler Blek inte. Torktumla ej. Normal tvätt. Initial vattentemperatur bör inte överstiga 30 °. Inte kemtvättas; Klädesplagg får inte vara kommersiellt torrgjorda. Regelbunden strykning, ånga eller torr kan endast utföras vid låg inställning (110 °).
Skötselråd Använd inte tygmjukmedel. Tvätta separat inuti.
Materialteknik Den här produkten har tillverkats av Icetech som är ett högkvalitativt, funktionellt tyg för aktiv utomhusbruk. Det skyddar mot vind och regn men är bekvämt tack vare andningsförmågan. Materialet är vattenavvisande och skyddar dig i ett ljust regn vilket gör att du är torr och bekväm. Alla viktiga sömmar är tejpade. Produkten har reflekterande element. Tekniska värden är 5 000 mm \ 2 000 mvp. Detta skyddande och bekväma plagg är bra för aktivt utomhusliv.
Material 100% Polyester

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ladd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg