Betalning

Acctive erbjuder enkel och säker betalning via samarbetet med Klarna. Klarna är en av marknadens mest kända och säkra betalsystem och tillhandahåller flera olika betalsätt via deras tjänst Klarna Checkout. Du väljer smidigt vilket sätt som passar dig bäst, fn kan du välja mellan att betala med faktura, konto, delbetalning, kortbetalning samt internetbank.

Klarna Checkout fungerar lika bra på datorn, läsplattan och din smartphone.

Faktura:

När du handlar och väljer att betala med faktura får du hem dina varor och väljer sen hur du vill betala. Antingen betalar du hela summan inom 14 dagar från köpet eller så kan du välja en mindre summa och börja delbetala det du handlat. Du kan välja att delbetala på 6, 12 eller 24 månader eller välja själv hur mycket du vill betala per månad. Om du inte betalar allt på en gång så kan du välja att betala lite vissa månader (minst 50kr) eller mycket vissa månader.

Konto:

Vid ditt köp kan du ansöka om ett Klarna konto där sammanställs alla dina köp på en månadsfaktura. Du väljer själv om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i den takt som passar dig. En aviavgift på 29 kr tillkommer till varje månadsfaktura.

Kortbetalning:

Klarna erbjuder kortbetalning där du vid betalningen är inne i en säker och krypterad miljö som endast Klarna och du kommer åt. Du uppger ditt kortnummer, kortets giltighetstid och CVC kod som finns på kortets baksida. Dessa uppgifter krypteras och kan endast läsas av Klarna.

Internetbank:

Du kan välja att betala via din internetbank. När du väljer det som betalmetod får du logga in i din internetbank och slutföra betalningen därifrån. När du loggar ut från din bank kommer du åter till Acctive´s webbshop.